Winkelwagen is leeg

Huisregels

Om uw bezoek en dat van uw medegasten aan “Spa & Wellness Hammam” zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk de volgende huisregels in acht te nemen. Rekening houden met elkaar zal zorg dragen voor een ontspannen verblijf.

 

Minimumleeftijd

De minimum leeftijd is 6 jaar voor een bezoek aan Spa & wellness Hammam. Bij twijfel kan een medewerker om legitimatie vragen.

 

Hygiëne

· Het is verboden om henna in één van de Hammam ruimtes te gebruiken

· Het dragen van badkleding / Bikini is verplicht.

· Het dragen van badslippers is verplicht i.v.m. veiligheid en hygiëne. U kunt uw eigen badslippers meenemen of aan de receptie badslippers kopen voor € 5,- per paar.

· In het lounge gedeelte is het dragen van een badjas verplicht.

· Het nemen van een douche en een voetbadje voorafgaand aan uw saunaronde is te allen tijde verplicht; ook dient u na gebruik van één van de faciliteiten eerst gescrubd te worden voordat u maakt van een ander faciliteit, zoals bubbelbad /whirlpool of jacuzzi.

 

Veiligheid

· Uw persoonlijke spullen kunt u achterlaten in de lockers in de kleedruimte. De directie is niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor het zoekraken van goederen en waardevolle spullen.

· Tassen dient u achter te laten in de kleedruimten of lockers en mogen niet naar de overige ruimtes worden meegenomen.

· Uw bezoek aan “Spa & Wellness Hammam” is te allen tijde op eigen risico.

- Een Hammam Badritueel duurt maximaal 2.5 uur.

· Wanneer u medische klachten hebt, verzoeken wij u eerst een arts te raadplegen of informatie in te winnen bij één van onze medewerkers.

· Ook wanneer u bij ons een behandeling ondergaat, verzoeken wij u dringend medische klachten, allergieën en overige bijzonderheden bij uw reservering of aan de specialiste te melden.

· Let er op dat de kachels in de sauna's en de stoomuitlaat in de stoomcabines heet zijn.

 

Rust en stilte

· Het nemen van een saunabad is voor velen een moment van ontspanning; de meeste van onze ruimtes zijn dan ook stiltegebied.

· Het gebruik van mobiele telefoons, smartphones, tablets, laptops, spelcomputers, MP3 spelers etc. is niet toegestaan buiten de loungeruimte. Deze lijst is niet uitputtend en in geval van twijfel beslist het personeel.

 

Gedragsregels

· Om misverstanden te voorkomen: lichamelijk contact is niet toegestaan!

· Het reserveren van bedden en zitplaatsen is niet toegestaan

· Zelf meegebrachte consumpties, zoals o.a. etenswaren en andere dranken dan water zijn niet toegestaan.

· “Spa & Wellness Hammam” is rookvrij.

· Storend gedrag, zowel verbaal als non-verbaal, is niet toegestaan.

· De huisregels en aanwijzingen van personeel dienen altijd te worden nageleefd. Gasten die zich hier niet aan houden, worden verzocht “Spa & Wellness Hammam” te verlaten.

· Wij danken u voor het bewaren van de rust in alle saunafaciliteiten.

Onlangs bekeken artikelen